Návod, ako sa nezblázniť pri výbere svadobných šiat.

  Som taktiež žena, takže rozumiem že dôvod na paniku je vždy. Ale čo tak zamknúť doma všetky obavy, strach a stres a vychutnať si celý proces výberu svadobných šiat? Práve ste na túto otázku odpovedali, že sa to nedá?
My Vám to teraz predvedieme, ako si “honbu” za tými vysnívanými svadobnými šatami vychutnať. 

 

  • Dajte si načas!

Teraz si prečítajte tento bod znova. Ak ste z polky aspoň taký “stressman” ako som ja, kľudne sa začnite obzerať po svadobných šatách 6-9 mesiacov pred svadbou. Taká tá optimálna doba, ktorá je dostačujúca je 3-4 mesiace vopred, niektoré kočky to zvládajú aj dva týždne pred svadbou, z čoho by som ja už mala miernu zástavu srdca.

 

  • Spravte si prehľad

Zistite čo sa Vám páči. Ujasnite si ako Vaše vysnívané šaty vyzerajú. Nahliadnite do rôznych časopisov, prejdite zopár stránok na internete ( rôzne e-shopy, články, či Pinterest) a taktiež si spravte prehľad svadobných salónov vo Vašom okolí a popozerajte sa na ich možnosti. 

 

  • Stavte si rozpočet

Cena šiat môže byť naozaj rozsiahla a možností je nevyčerpateľne veľa! Určite si presnú cenu, ktorú chcete/ môžete na šaty a všetko s nimi spojené, minúť. 

  • Objednajte sa na skúšku

Vo väčšine svadobných salónov to funguje tak, že sa musíte objednať. A verte, je to aj lepšie. Salón má na Vás vyhradený čas a dokáže sa na Vás pripraviť vopred, ak im poviete Vašu veľkosť a požiadavky. 

 

 

   Toto sú také 4 hlavné body, ktoré majte v hlave predtým, ako začnete skúšať. Potom už prichádza tá lepšia časť a to priamo Vaša skúška!

Na skúšku príďte s dobrou náladou a nezabudnite si zobrať so sebou pomov v podobe svojich blízkych ľudí. Zväčša to býva mama, sestra, iná blízka rodina alebo kamarátky. 

Počas skúšky nezabúdajte na tieto body:

  • Treba si to hlavne užiť! 
  • Skúšajte, skúšajte a skúšajte- to je najlepšia rada, čo Vám môžeme dať
  • Na vešiaku vyzerá všetko inak
  • Vyjadrite svoj názor

 

Je to hlavne Váš deň. Vyberte si to, čo sa páči Vám. Niečo, v čom sa cítite ako skutočná princezná, v čom sa budete cítiť pohodlne, niečo, pričom viete, že sa Vášmu partnerovi podlomia kolená. To pravé nájdete srdcom.
My osobne milujeme spontánne emócie našich neviest a krásne reakcie od jej rodiny a blízkych. Ten moment, keď si nevesta vyskúša prvé svadobné šaty a nevestinej mame zvlhnú oči. Tú číru radosť nevesty, keď nájde to, po čom tak túžila.
Určite toto sú jedny z mála dôvodov, prečo Vás radi privítame aj u nás!