Zažiarte aj po polnoci! Poradíme Vám ako na výber popolnočných šiat.

   Dôležitý výber svadobných šiat už máte za sebou. Ale premýšľali ste o kúpe šiat popolnočných respektíve o šatách na prezlečenie? Niektoré nevesty milujú svoje svadobné šaty preto ani len na sekundu nepomysleli, že by sa z nich prezliekli. A potom sú tu nevesty, ktorým je prvoradé pohodlie a ihneď po všetkých formálnostiach zhadzujú svoje svadobné šaty a obliekajú si šaty z ľahkých materiálov, ktoré im nebudú brániť užívať si tanečný parket až do rána bez akýchkoľvek obmedzení. 

 

 

Máte v hlave otázky ohľadne popolnočných šiat? My máme pre Vás odpovede na tie najčastejšie kladené otázky! 

- Musím sa prezliekať do popolnočných šiat?
Nemusíte! Ale môžete, čo určite znie lepšie ako slovíčko "musíš". Je lepšie mať možnosť voľby ako byť k niečomu prinútený. Pokiaľ svoje svadobné šaty chcete mať na sebe do rána, tak ich kľudne majte. Nemusíte sa riadiť pravidlami, názormi alebo zvykmi

- Čo je cieľom šiat na prezlečenie?
Vaše pohodlie. Pohybovať sa v ťažkých, objemných šiat môže byť náročné. A to ani nehovoríme o tancovaní. Ak sa chcete poriadne vyšantiť na parkete, pre Vás je perfektné sa prezliecť. A nezabúdajte aj na toto, že šaty využijete na rôzne udalosti ako sú napríklad oslavy.

- Cena popolnočných šiat?
Cena popolnočných šiat ani zďaleka nie je taká vysoká ako pri svadobných šatách. Samozrejme, záleží od modelu, ktorý si vyberiete a kde nakupujete. U nás na stránke nájdete takéto šaty už od 70€. 

- Farba popolnočných šiat?
Bývalo zvykom, že popolnočné šaty, resp. šaty na prezlečenie bývali červené. Červená je výrazná farba a symbolizuje lásku, romantku a vášeň. Myslím, že z tohto vzniku sa o niečo viac upustilo a hľadanie šiat sa Vám rozšíri o niekoľko možností. Veľmi populárne sú farby ako púdrová, slabunko ružová alebo modrá ale aj kvetové vzory. Ale čoraz viac sme aj osobne svedkami toho, že nevesty chcú mať celú noc na sebe bielu farbu. Nie každý deň si nevestou, pre niekoho je to len raz za život ( pre niekoho rovno niekoľkokrát). Vyberajú si jednoduché svadobné šaty, vďaka ktorým sa cítia odľahčene a uvoľnene. 

- Aký má byť materiál týchto šiat? 
Zväčša to býva niečo ľahké a vzdušné, žiadne niekoľko vrstvové tylové sukne. Šifón alebo satén sú veľmi vhodné látky. 

- Aký strih a dĺžku popolnočných šiat zvoliť?
To je už na Vašom výbere a vkusu. Jediné, čo vieme poradiť: Voľte šaty také, ktorá Vás nebudú v žiadnom smere obmedzovať, k tomuto prispôsobte aj ich dĺžku. Niekto si vyslovene vyberá krátke šaty a niekto preferuje dlhé. 

-Musím sa do nich prezliecť až popolnoci?
Odpoveď je jednoduchá: Nie. Ako sme spomínali, už po všetkých formálnostiach sa môžeze prezliecť

 

   V dnešnej dobe popolnočné šaty naozaj naberajú na popularite. Sú dobrým spôsobom ako sa cítiť pohodlne a zažiariť ešte aj v druhých šatách. Výber a rozhodnutie je samozrejme na Vás. Ak máte ešte otázky, na ktoré sme my zabudli, tak radi Vám na nich odpovieme!