7 tipov ako si zásnuby užiť naplno

Gratulujeme, tak konečne to prišlo!  Prišiel ten čas, kedy sa Váš vzťah, vlastne celý život, zmenil a posunul o stupienok vyššie. Od detstva čakáme na tento moment, idealizujeme si ho v hlave. Už ako malé dievčatká sa pripravujeme na rolu manželky a matky. Vďaka prsteňu, ktorý nosíte na ruke, ste o krôčik bližšie k splneniu cieľa. Ale my Vám povieme pár dôvodov, prečo si toto obdobie treba naplno užiť a nehrnúť sa rýchlo do ďaľšej fázy.   

 

 

Pochváliť sa na sociálnych sieťach

Všetci vieme, že sociálne siete hýbu svetom. Aj vy ste každý deň sledovali ako sa Vaše spolužiačky z materskej školy vydávajú a majú deti. Každý im pod príspevkom gratuloval a prial šťastie. A teraz ste na rade Vy! Môžete konečne zmeniť svoj status zo "zadaná" na "zasnúbená". Vďaka sociálnym sieťam už teraz aj Majka z 2. A, ročník 1990, bude vedieť, že ste zasnúbená. 

 

Spraviť zásnubný večierok/ večeru 
Môžete pripraviť večeru pre svoju rodinu a zároveň im spoločne oznámiť, že ste sa práve zasnúbili! Nie je krajšej chvíle ako sledovať úprimnú radosť v tvárach Vašich blízkych. Pre svoje kamarátky môžete zase pripraviť večierok, kde rozoberiete všetky detaily zásnub a patrične to oslávite. Koľkokrát za život môžete oslavovať zásnuby?

 

Zorganizovať zásnubné fotenie
Úžasná možnosť ako dostať svojho nastávajúceho pred kameru a vytvoriť nezabudnuteľnú pamiatku na celý život. Vložte sa do rúk profesionála a vystavte potom tieto fotky na obdiv celému svetu. Raz si spolu pozriete tieto fotky a budete šťastní, za tieto spomienky, ktoré tu zostanú ešte dlho po Vás.

 

Ukazovať svoj zásnubný prsteň 
Toto je naozaj vec, čo musíte robiť, keď ste zasnúbená. Ste zasnúbená a chcete dať o tom vedieť celému svetu! Nech to vidí aj predavačka v potravinách, či sused o 10 domov ďalej. Pochváľte sa každému! 

 

Volať partnera "snúbenec"
Môžete si to dovoliť. Už nie je len Váš priateľ. Hrdo ho môžte oslovovať snúbenec. Užívajte si toto slovo, pretože čoskoro sa to zmení na manžel. Potom je už len možnosť ex-manžel ale k slovu snúbenec sa už nedostanete. Rýchlo si na toto oslovenie zvyknete a budete to milovať. 

 

Plánovať svadbu
Niekto sa plánovania svadby nevie dočkať. Pokiaľ aj Vy patríte medzi ten typ, konečne prišiel Váš čas! Práve toto obdobie zasnúbenia je ten správny čas,kedy doslovať musíte začať plánovať svoje svadbu ( aspoň by ste teda mali). Pre niekoho je plánovanie svadby "nutným zlom". Vieme, že za všetkým je kopa stresu, vybavovačiek a času. Ale výsledok stojí za to. A vy si potom spätne uvedomíte, aké bolo toto obdobie pre Vás jedinečné.

 

Rozlúčka so slobodou
V čase keď ste zasnúbená sa koná aj táto udalosť, kde sa budete lúčiť so svojim starým životom. Každý si svoju rozlúčku predstavuje inak. Niekto si predstavuje svoju rozlúčku ako divokú party, niekto ako príjemný piknik v lese, iní zas na samote na chate. Nech je Vaša rozlúčka akákoľvek, nezabudnite si tento okamih užiť. Už sa (pravdepodobne) nebude opakovať.

 

Toto je len zopár dôvodov, prečo si treba aj toto obdobie patrične užiť. Život máme len jeden, niektoré veci sa už nemusia opakovať. Vieme, že Vás čaká obdobie, kedy sa z Vás stane manželka ale rovnaké dôležité sú aj zásnuby a krok, ktorý Váš partner spravil. Niekto má to "šťastie" že zásnuby zažije hneď niekoľko krát ale to nemusí byť Váš prípad. Preto Vám prajeme krásne predsvadobné obdobie!